Profil

Baggrund & fokus

Jeg hedder Thomas Abildgaard, og jeg er ICF uddannet coach med flere års erfaring inden for personlig udvikling. Jeg brænder for at hjælpe mine klienter med at opnå deres mål og forbedre deres liv. Hos Proaktiv Coaching tilbyder jeg en personlig og professionel tilgang til coaching, hvor jeg arbejder sammen med mine klienter for at skabe de resultater, de ønsker.

Jeg følger de etiske retningslinjer fra International Coaching Federation (ICF) og er forpligtet til at opretholde høje standarder for professionel adfærd og integritet i min praksis. Dette betyder, at jeg vil behandle mine klienter med respekt, fortrolighed og ikke-fordømmelse, og jeg vil altid arbejde i dine bedste interesser.

Som en ICF-uddannet coach, er jeg forpligtet til at fortsætte med at uddanne mig og forbedre mine færdigheder og viden for at give dig den bedst mulige coaching-oplevelse. Jeg er dedikeret til at opbygge en tillidsfuld og støttende relation med mine klienter og hjælpe dem med at nå deres mål på en ansvarlig og effektiv måde.

Jeg tilbyder en bred vifte af coaching-tjenester, herunder stresshåndtering, karriereudvikling, personlig udvikling og meget mere. Uanset hvad dine mål er, vil jeg arbejde hårdt for at hjælpe dig med at nå dem.

Hvis du er klar til at tage det første skridt mod en bedre fremtid, vil jeg gerne hjælpe dig. Kontakt mig i dag for at planlægge en session og begynde din rejse mod succes og trivsel.

Skriv gerne til mig via email, eller kontaktformularen for at høre mere.

Udtalelser

"Er gået fra samtalen med ro i sindet og "støvsyget" tankemylder." Kirstine
"Thomas har støttet mig i et stressforløb. Jeg har igen nået et niveau hvor jeg kan genoptage mit arbejde. Jeg har fået værktøjer der tillader mig at undgå lignende situation i fremtiden. Martin
"En lyset er de udfordringer jeg har stået overfor har coaching hos Thomas hjulpet mig, som massage for hjernen Pernille
"Efter et brat ophold i mit arbejdsliv, har jeg igen fundet modet og ressourcerne til at at kaste mig ud i et ny udfordring." Anette